Paket & Priser

Paket & Priser

Välkommen till cykelingenjörens prislista för cykelservice! Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en omfattande lista av cykelservicealternativ som passar alla behov och budgetar.

Våra duktiga cykeltekniker är redo att hjälpa dig med allt från enklare justeringar till mer omfattande reparationer. Vi arbetar snabbt och effektivt för att du ska få tillbaka din cykel i toppskick så fort som möjligt.

Titta gärna igenom vår prislista för att se vilka alternativ som passar dig och din cykel. Vi är säkra på att vi har något som passar just dig och ser fram emot att hjälpa dig med din cykelservice.

Cykelservice Stor

I cykelservice Stor ingår lagning av punktering och byte av slitdelar såsom bromsbelägg, vajrar, vajerhölje samt att växlar, bromsar, vevlager, styrlager, pedaler, reglage och hjullager justeras och smörjs om nödvändigt.

Läs mer

799kr (inlämning till verkstad)

1099kr (mobil service)

Cykelservice Elcykel

I vårt servicepaket för elcyklar ingår diagnos och uppdatering av mjukvara för Shimano, Bosch, Crescent koppla och Ecoride. Dessutom ingår vår Standard cykelservice för en full genomgång av din cykel.

Läs mer

999kr (inlämning till verkstad)

1299kr (mobil service)

Mobil Cykelservice

Inom Zon 1 ingår upphämtning och leverans i priset för våra cykelservicepaket. Önskar du boka cykelservice i Zon 2 tillkommer en avgift på 199kr.

Prislista verkstadsjobb

Lagning av punktering - 300kr

Lagning av punktering(hjul med navmotor) - 400kr

Däckbyte per hjul - 200kr

Rikting av hjul - 350kr

Justering av hjullager - 300kr

Växeljustering - 250kr

Byte av växelvajer - 350kr

Bromsjustering - 200kr

Luftning av hydrauliska bromsar - 450kr

Byte av bromsbelägg - 200kr

Byte av bromsvajer - 200kr

Byte av kedja - 300kr

Byte kassett/krans - 350kr

Uppdatering av mjukvara elcykel - 400kr

Lätt tvätt - 200kr

Byte av vevlager - 350kr

Byte av eker - 350kr