Cykelservice Elcykel

Välkommen till vår elcykelservice! Vi är specialister på att hålla din elcykel i toppskick så att du kan njuta av smidig och problemfri körning. Vår omfattande service inkluderar en grundlig genomgång av din cykel och alla dess viktigaste delar, inklusive kedja/drev, växlar, bromsar och lager. Vi uppgraderar mjukvaran och tar fram en diagnosrapport för batteri, motor och styrenhet som du får med dig när du hämtar ut din cykel. 

Vi ser till att byta ut slitna delar såsom bromsbelägg, vajrar, vajerhölje och justera växlar, bromsar, vevlager, styrlager, pedaler, reglage och hjullager när det behövs och efter ditt godkännande. Vi kontrollerar och smörjer också alla rörliga delar för att se till att din cykel fungerar som den ska.

Vår service inkluderar också riktning av hjul (på cykel) och en lätt tvätt så att din cykel ser lika bra ut som den fungerar. Med vår elcykelservice kan du känna dig trygg och säker när du ger dig ut på vägarna.

Kontakta oss idag för att boka din elcykelservice och upplev skillnaden själv. Vi är stolta över att erbjuda en högkvalitativ och pålitlig service som du kan lita på.