Zonkarta

Välkommen till cykelingenjörens zonkarta för upphämtning av cyklar! Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att enkelt boka upphämtning av sin cykel inom Zon 1 och Zon 2 som täcks av vårt nätverk av cykeltekniker.

För att se om du bor inom zonen för upphämtning, kan du enkelt kolla in vår zonkarta ovan. Om du befinner dig inom zon 1 eller zon 2 är det bara att boka din upphämtning online eller alternativt boka inlämning av din cykel till en Cykelingenjören Hub.

Vad innebär det att bo i zon 2? Oroa dig inte! Vi har även möjlighet att hämta upp din cykel från en av våra cykelhubbar som finns på flera platser runt om Göteborg. Vill du boka upphämntning av din cykel hemma i zon 2 tillkommer en kostnad som framgår i bokningsformuläret.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att ta hand om din cykel och hålla den i toppskick. Därför erbjuder vi också en rad olika servicealternativ som passar alla typer av cyklar och behov.

Så oavsett var du bor eller vilken typ av cykel du har, kan du lita på Cykelingenjören för enkel och pålitlig service. Boka din upphämtning eller inlämning idag och låt oss ta hand om resten!